Каквото и да става, те са отвратени. Поводи има безкрай, разбира

...
Каквото и да става, те са отвратени. Поводи има безкрай, разбира
Коментари Харесай

Капка Тодорова: ПП и ДБ нямат мнозинство в парламента, обаче ги държите отговорни за всичко

Каквото и да става, те са отвратени.

 

Поводи има безспир, несъмнено. Но позата на погнусен и морално извисен към този момент става доста контрапродуктивна и ненапълно обуславя раждането на антипод-групата, която е също толкоз афектирана като елитната прослойка, само че по едно и също време с това е възхитена от себе си, предишното си, татуировките си, неграмотността си и коловете по планините.

 

Жалко, че първата група се трансформира в сериозен съперник на хората, които сама излъчва в ръководството.

 

Даже герберите са по-обективни към тях, може би, тъй като множеството към тая партия са най-вече прагматици и желаят нещата да вървят.

 

Иначе кво да кажа - равнищата не желае молитва, желае мотика. Разбирайте го, както желаете.

 

И допълням с един мой коментар към предния ми статус за кастата на недоволните гласоподаватели на Политическа партия и Демократична България.

 

" Това е доста забавен феномен. Политическа партия и Демократична България нямат болшинство в Народното събрание и нямат представители във Висш съдебен съвет. Обаче ги държите виновни за това, като по едно и също време с това работите настойчиво против опцията в миналото да гласоподават повече хора за тях.

 

Тоест работите за идващ парламент на ГЕРБ и Движение за права и свободи, като обвинявате за техните беззакония в действителност партии, които нямат опция сега да влияят против тях. Въпреки това се пробват, само че вие им свивате времевия прозорец, в който те в миналото ще могат да работят.

 

Сякаш нямате самообладание те да изхвърчат, още веднъж да няма съпротива на модела ГЕРБ, тъй че вие да се оплаквате до гроб. Щото това ви/ни чака "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР